Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

5a.- Pregunta) En la taula de l'apartat "Equips a proveir" del PPT, pàg. 10/75, quan es diu "Llenguatges suportats PCL nadiu i PostScript", concretament a què fa referència "PCL nadiu"?

Òrgan de contractació:
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)
Codi d'expedient:
17/04

 

Resposta: 5a.- Resposta) Printer Command Language (PCL) és un llenguatge va ser introduït per Hewlett Packard (HP) en 1980. Des del seu llançament se n'han publicat diverses versions, i molts fabricants d'impressores han adoptat el llenguatge com un estàndard. Per "PCL nadiu" s'ha d'entendre que es fa referència a qualsevol d'aquestes implantacions dutes a terme pels diferents fabricants.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya