Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

ANNEX 1A (Pag 5 de 45) (Requerimients mínims d'obligat compliment) Oxigenoteràpia amb bombona portàtil Han de ser ampolles portàtils ultralleugeres, de capacitat aproximada de 600-1.000 litres. Les dimensions han de ser segons la regulació vigent: alçada 53 cm, diàmetre 15 cm, pes: 5 kg. Preguntes: Han de ser "exactament" amb aquestes característiques? Quina es la normativa vigent que esmenten?. Ens demaneu que siguin ampolles d'aquestes característiques, o "fins" a aquestes característiques?

Òrgan de contractació:
Servei Català de la Salut (CatSalut)
Codi d'expedient:
TRD/15

 

Resposta: Les mesures dels cilindres o ampolles portàtils podran ser ofertades fins el màxim d'aquestes mesures referenciades (alçada: 53 cm, diàmetre: 15 cm, pes: 5 kg i de 600 a 1.000 litres, pel que fa al pediàtric al voltant dels 400 litres) tal com s'especifica als plecs.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya