Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Tenim aquests dubtes sobre el plec tècnic: 1. On diu : Càmera de 3 chips amb 2 capçals i cables arnb control de comandament al capçal i control de balanç de blancs. - Es refereix a que esteu demanant 2 unitats de capçals de cámara? - Poden ser capçals de cámara igualment amb 1, 2 o 3 xips mentres dónin les prestacions 4K que esteu demanant? 2. On diu : Font de Ilum LED d'última generació per a una il.luminació optima equivalent, mínim, a XENON 300. Adaptació universal a qualsevol cable de Ilum. - Voleu dir que pot ser tant una Font de llum LED con Font de llum Xenon?

Òrgan de contractació:
HOSPITAL COMARCAL D'AMPOSTA, S.A.M.
Codi d'expedient:
HCA 001/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, En referència a la seva primera consulta, els aclarim que efectivament es requereixen 2 capçals de càmera, però aquests obligatòriament han de tenir 3 xips, tal i com es descriu en l'apartat 4 del PPT. Pel que respecta a la seva segona consulta, la font de llum pot ser tant de LED com de XENON, aquest últim com a mínim 300. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya