Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Hola, bon dia: En el cas de persones físiques, també cal acreditar prèviament la capacitat o solvència econòmica ? Com es fa? Sobre quina quantitat cal acreditar-la, sobre el valor total del curs sense IVA? O només cal aportar la garantia definitiva al final sobre el 5% de l'import d'adjudicació?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Codi d'expedient:
3348T/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Les persones físiques també han de acreditar la solvència econòmica. En el moment de presentació ofertes s'ha d'omplir l'annex 2 dient que es disposa de la capacitat econòmica, i en el cas de ser adjudicatari haurà de presentar els comptes anuals. L'import que s'ha d'acreditar és el següent: Lot 1: TEATRE 26.435,00¤ (IVA exclos) Lot 2: Direcció Corals 16.433,56¤ (IVA exclos) Lot 3: Swing 5.383,22¤ (IVA exclos) Lot 4: Claqué 6.290,00¤ (IVA exclos) Lot 5: Producció Musical 2.550,00¤ (IVA exclos) Pel que fa a la garantia, només es demanarà a l'empresa adjudicatària.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya