Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Realizo una consulta en relación a los equipos para la instalación fotovoltaica del ETSA, según me comentan los proveedores habituales de equipos hay una escasez importante de algunos de los equipos necesarios para la instalación con plazos de entrega de 2-3 meses. Este hecho, que entiendo que nos afecta a todos los licitadores será tenido en cuenta por la entidad adjudicataria, permitiendo un margen en el tiempo de ejecución o por el contrario estamos obligados a ejecutar en el plazo previsto.

Òrgan de contractació:
Universitat de Lleida
Codi d'expedient:
2022/OBR-45
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal com diu el plec tècnic, un cop signat el contracte i previ l'inici dels treballs, cal gestionar per part de l'adjudicatari l'obtenció dels permisos (llicència d'obres i altres) davant les administracions competents. Un cop obtinguts els permisos, es disposa d'un mes màxim per realitzar l'acta de replanteig (moment en que comença a comptar el termini de l'obra). Per tant, des de la signatura del contracte ja tenim un cert marge per proveir el material. Ara bé, si aquest no és suficient, un cop iniciada l'obra, es podria sol·licitar un allargament en el termini si es justifica adequadament. Aquesta modificació haurà de ser autoritzada per l'òrgan de contractació (rector) de la Universitat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya