Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días: Les agradeceríamos nos diesen respuesta a las siguientes consultas: - En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'equipament de prestatgeries i elements de transport interns seran aportats i seran propietat de l'ICS". ¿Significa esta afirmación que las estanterías serán suministradas por el ICS? ¿Debe realizar la empresa adjudicataria el montaje de estas estanterías o esta tarea será a cargo del ICS? - ¿Debe realizar la empresa adjudicataria el traslado inicial de la mercancía desde su situación actual hasta la nave donde se realizará el servicio de custodia? ¿Debe la empresa adjudicataria realizar la colación del material en las estanterías de la nave donde se realizará el servicio de custodia? Gracias anticipadas. Atentamente,

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CSE/CC00/1101304012/22/PO
PDF PDF i XML

 

Resposta: Resposta 1: El subministrament de les prestatgeries serà a càrrec de l'ICS però el seu muntatge i asseguramnent serà a càrrec de l'empresa adjudicatària. Resposta 2: Si, a ambdues qüestions. En tot cas l'empresa adjudicatària podrà facturar l'import dels trasllats de material a la nau al preu que se li adjudiqui del servei de trasllat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya