Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenas tardes: Les agradeceríamos nos diesen respuesta a las siguientes consultas: En la página 1 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que la nave donde se realizará la custodia de material "Ha de comptar amb un espai d'oficina". En el siguiente párrafo se puede leer que "Caldrà preveure una zona tancada per a usos administratius de gestió del propi magatzem". ¿Estas dos afirmaciones se están refiriendo a dos espacios diferentes o están indicando el mismo espacio? En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'equipament de prestatgeries i elements de transport interns seran aportats i seran propietat de l'ICS". ¿Significa esta afirmación que las estanterías serán solo suministradas o también montadas e instaladas por el ICS? ¿Qué elementos de transporte serán suministrados por el ICS? ¿A parte de los elementos de transporte suministrados por el ICS será necesario aportar por parte de la empresa adjudicataria algún otro tipo de maquinaria? En la página 2 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que "L'empresa ha d'aportar un servei presencial d'atenció diària de 8 a 16h en jornada ordinària". Este horario se refiere solo al trabajador encargado de la custodia del material, o también a los otros 3 trabajadores que según el Pliego de Prescripciones Técnicas se necesitan para el servicio. ¿Estos 4 trabajadores tendrán una jornada semanal de lunes a viernes? ¿Los trabajadores realizarán el servicio también en días festivos? Gracias anticipadas. Atentamente,

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CSE/CC00/1101304012/22/PO
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pregunta 1: Ens estem referint al mateix espai. Pregunta 2: L'ICS aportarà una transpaleta elèctrica tipus apilador capaç de moure mercaderies paletitzades a 2 nivells d'alçada. Cas que l'empresa adjudicatària consideri oportú aportar algun altre element per optimitzar l'operativa (transpaletes manuals, carretilles...) podrà fer-ho comunicant-ho als interlocutors de l'ICS respecte d'aquest contracte. Pregunta 3: Les necessitats de personal amb presència permanent s'estimen en 1 operari amb substitució, en horari de dilluns a divendres feiners de 8 a 16 hores. L'ICS podrà requerir la prestació de serveis puntuals fora d'aquest interval horari amb caracter extraordinari per necessitats sobrevingudes que seràn comunicades amb anticipació. El personal que presti el servei de transport no cal que tingui presència permanent ni dedicació exclussiva a aquest contracte, poden ser treballadors vinculats a l'empresa adjudicatària que realitzin serveis anàlegs per a ella.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya