Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenas tardes: ¿Nos podrían aclarar la siguiente cuestión? En la página 3 y 4 del Pliego de Prescripciones Técnicas se indica que existirá transporte de pequeño volumen con dos zonas tarifarias A y B, y transporte de volumen medio con las mismas zonas tarifarias A y B, resultando cuatro modalidades de transporte (pequeño volumen zona A, pequeño volumen zona B, volumen medio zona A y volumen medio zona B). ¿Cuántos viajes se estima que se realizaran al día para cada una de estas cuatro modalidades? Muchas gracias anticipadas. Saludos,

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CSE/CC00/1101304012/22/PO
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'activitat anual inicialment prevista per al servei de transport es: petit volum: zona A: 50 viatges ; zona B: 10 viatges gran volum: zona A: 10 viatges;zona B: 5 viatges Aquestes dades son una previsió. El Cost d'aquesta activitat es variable i la facturació real dependrà de l'activitat que es realitzi efectivament. L'activitat principal d'aquest contracte es el servei de custòdia, el transport es una activitat auxiliar i complementària. Per les característiques del material a custodiar no es preveu una elevada rotació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya