Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Clàusula 31ª Despeses per compte del contractista. Apartat 31.7: no ens queda clar si les despeses de divulgació de les obres són d'aplicació o no en aquest Contracte; perquè tampoc s'especifica quin percentatge suposa. Preguem aclariment. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
900505/22
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Les despeses de divulgació que es contemplen a l'apartat 31.7 del PCAP fan referencia a la obligació de incloure en quasevol material promocional o divulgatiu de la obra la indicació de que està finançada pels fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència - Next Generation (materials divulgatius, merchandising i balles, etc.). La obligació deriva d'aquest finançament. Salutacions.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya