Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Al PCAP, en l'ANNEX 1-a, remet a una adreça web (https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/justicia) des d'on descarregar un document PDF editable per cumplimentar el DEUC. No som capaços de trobar aquest PDF editable. Ens podríeu facilitar lloc més exacta on trobar aquest PDF? Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia, Drets i Memòria
Codi d'expedient:
JU-2023-9
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Trobareu el DEUC a presentar complimentat en format PDF editable adjunt al SOBRE DIGITAL, que és on consta tota la documentació que haureu de presentar a l'esmentada licitació. Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres al 93.887.28.80.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya