Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días: Las fundas de almohadas, ¿el tejido tiene que ser de fibra como el de los colchones? Las fundas de colchones, ¿tienen que ser con solapa y sin cremallera como la de las almohadas?

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia, Drets i Memòria
Codi d'expedient:
JU-2023-9
PDF PDF i XML

 

Resposta: Las fundas de las almohadas deben cumplir con los requisitos establecidos en el Pliego de Prescripciones Técnicas (PPT). De acuerdo con la tercera tabla de la página 8 del PPT, su composición tiene que ser obligatoriamente de 100 % poliéster ignífugo ("La funda del coixí és un teixit que ha d'estar composat per un material que tingui les característiques següents:"; "Composició"; "100 % polièster ignífug"). Cada material tiene que cumplir con sus requisitos propios establecidos en el PPT. De acuerdo con la información del primer recuadro de la primera tabla de la página 7 del PPT, la funda del colchón tiene que ser con cierre de tipo solapa o similar y sin cremallera ("La funda del matalàs haurà de permetre per un dels seus costats l'extracció del nucli amb un tancament tipus solapa o similar, de manera que permeti fàcilment la manipulació del bloc per a la neteja de la funda. La funda no podrà incorporar cremalleres").

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya