Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Heu contemplat quelcom sistema per a la modificació dels preus, degut a la incertesa que estem vivint, en referencia a les matèries primeres per a la fabricació dels articles descrits al plec de condicions??? Els preus que ens demaneu s'han de respectar per els anys 2023, 2024, 2025 i 2026. Pregunta: Hi ha la possibilitat de modificar els preus, prèvia justificació de la pujada de matèries primeres o ajustant-ho al ipc de cada any??? Gràcies

Òrgan de contractació:
Departament de Justícia, Drets i Memòria
Codi d'expedient:
JU-2023-9
PDF PDF i XML

 

Resposta: D'acord amb l'apartat O del Quadre de Característiques del Plec de Clàusules Administratives Particulars, la revisió de preus no és procedent.

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya