Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A l'apartat 11.2 del Plec de Clàusules Administratives Particulars del present concurs, es concreten els Judicis de Valor. Al subapartat 11.2.2. corresponent a les "Millores de suport tècnic en la prestació del servei" s'especifica que es valora fins a 11 punts. Es concreta també que el subpunt 11.2.2.1 "Proposta de quadre de comandament" es valora fins a 5 punts. Però els 6 punts restants d'aquest subapartat 11.2.2., com es desglossen?.

Òrgan de contractació:
Viladecans Qualitat, S.L.
Codi d'expedient:
21/188
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Atès que existia una errada en el Plec de Clàusules Administratives Particulars i en l'anunci de licitació, hem procedit a modificar ambdòs i a publicar la modificació en aquesta Plataforma. Al mateix temps, hem ampliat el termini de presentació d'ofertes, fins el 14 de setembre de 2022, a les 08:00 hores.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya