Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Benvolguts/des, En l'apartat 11.2.1.2 Qualificació, polivalència i optimització del personal destinat al servei del document 10 Text Refòs PCAP 21.188, es té en compte el següent criteri: Es valorarà l'experiència en direcció d'equips humans (equips d'un mínim de 15 monitors/es) dels/de les coordinadors/es, tenint en compte especialment els anys que ho hagin fet . A tal efecte es valorarà el CV del personal assignat o, cas de no estar assignat, com es valorarà els anys d'experiència mínima i quants anys mínims s'exigiran d'experiència en direcció de RRHH, que l'adjudicatari demanarà als aspirants a aquest lloc de treball, en el procés per designar-los, sempre tenint en compte que obtindran millor puntuació les propostes amb el personal ja designat. Tenint en compte que el personal de coordinació s'ha de subrogar, i que per tant el personal assignat es correspon amb el subrogat, com podem aconseguir els CV del personal subrogat per tal d'aconseguir la màxima puntuació en aquest apartat?

Òrgan de contractació:
Viladecans Qualitat, S.L.
Codi d'expedient:
21/188
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Atès que existia una errada en el Plec de Clàusules Administratives Particulars i en l'anunci de licitació, hem procedit a modificar ambdòs i a publicar la modificació en aquesta Plataforma. Al mateix temps, hem ampliat el termini de presentació d'ofertes, fins el 14 de setembre de 2022, a les 08:00 hores.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya