Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

CONSULTA 3.- En referència al projecte tècnic, als plecs s'especifiquen les pàgines que s'han d'utilitzar per a donar resposta a cada criteri, així com la mida i el tipus de lletra: Arial 12. Tenim dues consultes: 1. Entenem que la portada i l'índex no es comptabilitzen en l'extensió màxima de la memòria. És correcte? 2. Les taules, gràfics i imatges que s'incorporin a la memòria, poden tenir una mida diferent a la indicada pel cos del projecte? Gràcies.

Òrgan de contractació:
EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS PUBLICS DE TARRAGONA SA
Codi d'expedient:
SE02/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, La porta i l'índex no comptabilitzen a efectes de l'extensió màxima. Per altra banda, si incorporen taules, gràfics o imatges, aquests poden tenir una mida diferent. No hi ha problema. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya