Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, tenim la següent consulta: CONSULTA 2.- En referència als requisits de compliment de la solvència tècnica o professional exigida, al PCAP (pàgina 9, clàusula 6) A l'apartat 6.3 s'indica el següent "...únicament hauran d'acreditar documentalment el compliment d'aquests requisits l'empresa o empreses proposada/des com a adjudicatària/es." Tanmateix a la següent pàgina, on s'especifiquen els requisits per a la solvència tècnica, el text diu: "Per acreditar-ho caldrà presentar els certificats de bona execució expedit pel client,..." La nostra consulta és, aquests certificats de bona execució s'hauran de presentar per tots els licitadors o només per l'empresa proposada com a adjudicatària? O per contra, pels licitadors és suficient indicar al DEUC que restem registrats al Registre d'Empreses Licitadores (RELI) Gràcies.

Òrgan de contractació:
EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS PUBLICS DE TARRAGONA SA
Codi d'expedient:
SE02/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Per la presentació d'oferta és suficient la presentació del DEUC amb indicació de si es compleixen els requisits i si s'està inscrit al RELI. Posteriorment, només es requerirà a l'empresa que resulti adjudicatària. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya