Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

NÚM. D'EXPEDIENT CRG05/22 Según reciente propuesta de resolución del concurso CRG05/22, solicitamos aclaración de la asignación de la puntuación con valor de 0, argumentando que el valor máximo presentado supera la reducción máxima aceptada de 4 semanas. Según el anexo núm. 3 del criterio objetivo de adjudicación el referente a término de entrega, indica que la reducción máxima que se puede ofertar es de 4 semanas solo como referencia al plazo de entrega del licitador y al mínimo presentado. En ningún caso hace referencia a la duración del contrato. No aparece en ningún sitio reflejada la relación entre la reducción del plazo de entrega y la reducción de la duración del contrato.

Òrgan de contractació:
Fundació Centre de Regulació Genòmica
Codi d'expedient:
CRG05/22
PDF PDF i XML

 

Resposta: La durada màxima del contracte s'indicava a la Clàusula C del QUADRE RESUM en 14 setmanes. Tal i com s'indica a l'apartat b) dels criteris avaluables mitjançant l'aplicació de fórmules automàtiques (Annex 3 del PCPACRT) la reducció màxima acceptada és de 4 setmanes (sobre les 14 setmanes indicades a la Clàusula C del QUADRE RESUM). A l'oferir la seva empresa 2 setmanes, està sobrepassant la reducció màxima indicada en el PCPART, motiu pel qual no es pot donar puntuació en aquest apartat, a cap empresa que hagi sobrepassat aquest límit establert.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya