Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1.Entenem correctament que el càlcul de la licitació és el següent i no hi ha opció de preu d'usuaris fixes i eventuals i de la mateixa manera que no s'inclouen els mestres. B.3 Pressupost base de licitació: 392.911,2¤ (IVA exclòs) i 416.741,26¤ (IVA inclòs) = 176 dies de servei x 369 usuaris/dia x 6.05 preu unitari= 392911.20¤ Consulta: quin és el preu de menú de mestre? El preu d'alumne esporàdic? 1. A la pàg.9 del PCAP en l'apartat de Varietat d'aliments i puntuat amb un màxim de 7 punts Consulta: quins són els criteris o la fórmula a emprar per aconseguir els 7 punts? segons el criteri anterior que figura en el plec l'exemple mostra com aconseguir-ne 5. 2. En l'annex de personal a subrogar hi ha el de l'empresa SOM VALORS i entenem que manca el de VALLÈS DE SERVEIS A ESCOLES tal com indica l'apunt a la pàgina 10 del plec tècnic. El poden publicar? 3. A la pàgina 2 del PPT, clàusula 1 en el detall d'usuaris el desglossament és el següent: 103 Infantil, 212 Primària, 58 ESO= la suma seria de 373 Consulta: la dada a tenir en compte és 369 en el pressupost de licitació. És correcte un total de 369 usuaris? I quin nombre dels alumnes d'Infantil són de P3? 4. A la pàgina 2 clàusula 1 del PPT s'indica que l'espai de menjador està repartit en 2 edificis. A la clàusula 7 i 8 hi ha referències a cuina In Situ. Consulta: El servei és amb cuina in situ? Els dos espais tenen cuina In situ? 5. A la pàgina 2 clàusula 2 del PPT (dotació de material). Indica que l'annex 1 en té el detall. Consulta: Consultat ANNEX I - MATERIAL I EQUIPAMENT PROPIETAT DEL CENTRE) està buit. El poden actualitzar? Hi ha material de l'actual operador que sigui necessari per la correcta prestació del servei?

Òrgan de contractació:
Centres educatius Barcelona ciutat - Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
08072310-2022-001
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia. 1. El preu del menú del mestre serà sense imputar el cost del servei de monitorage, ja que obviament no en necessiten,i el preu de l'alumne esporàdic serà el determinat segon la Resolució que dicti el Departament d'Educació per al curs 22-23. Actualment el preu públic és 6,96 2. S'atorgarà la puntuació de 7 punts aquelles empreses que ofereixin 8 varietats d'aliments. S'ha publicat el personal a subrogar de l'empresa Vallès de Serveis a Escoles 3. Els nombre d'alumnes es una mitjana aproximada, prenem com a referéncia els 369 alumnes. En proporció de les dades d' infantil i primaria anteriors. Els alumnes de P3 son: 35 4. Si i els dos espais ofereixen cuina in situ. Salutacions.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya