Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

El criteri varietat d'aliments, amb el que es preten incentivar el consum de varietat de verdures, llegums i/o cereals. Trobem que quan es demana que garantim la presència de 8 varietat de llegums a la setmana, com és en aquest cas, es completament inviable oferir-ho en una menú de 5 dies. Trobem que el redactat és incorrecte. gràcies

Òrgan de contractació:
Centres educatius Barcelona ciutat - Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
08072310-2022-001
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Es un criteri opcional, depenen l'oferta de l'empresa obtindrà més o menys puntuació. Si l'empresa ofereix les 8 varietats aconseguirà la màxima puntuació, si per el contrari, ofereix menys, la puntuació serà d'acod amb la taula. A banda, res impedeix que en un mateix dia hi pugui haver dos tipus de llegums en diferents plats Salutacions.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya