Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

El passat dia 23 de febrer de 2022 es va registrar davant l'autoritat laboral l'Acord parcial del Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya pels 2022-2023-2024 que inclou, entre d'altres qüestions una actualització de les taules salarials. Tal com s'especifica en la memòria econòmica publicada en l'expedient de la present licitació, l'escandall de costos s'ha elaborat a partir de les taules salarials del 2019; unes taules que a data d'avui estan obsoletes. A partir de l'Acord parcial del Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya pels 2022-2023-2024 signat, les taules retributives del conveni col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya experimentaran els següents increments respecte a les taules actualment en vigor: Any 2022: amb efectes d' 1 de gener increment de l'1,5%; amb efectes d' 1 de setembre increment de l'1% Any 2023: amb efectes d' 1 de setembre increment del 2% Any 2024: amb efectes d' 1 de setembre increment del 2,5% Tots els increments descrits seran aplicables sobre les quanties resultants de l'increment immediatament anterior. Per tant, aquesta licitació presenta ja d'entrada un desajust que provoca un greu desequilibri econòmic en la prestació del servei. Sol·licitem que es procedeixi a la revisió i actualització de la memòria econòmica per la determinació del preu de licitació, en base als acords assolits per part dels agents socials representatius del sector i que són d'obligat compliment per a totes les licitadores.

Òrgan de contractació:
Centres educatius Barcelona ciutat - Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
08072310-2022-001
PDF PDF i XML

 

Resposta: El preu resultant del contracte serà revisat, si escau, d'acord amb el percentatge d'increment que pugui experimentar el preu màxim fixat pel Departament d'Educació per al curs escolar 22-23 respecte el vigent que és de 6,33 ¤.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya