Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A l'annex referent als lots 6 i 13 hi ha un error de forma, ja que el preu hauria de ser unitari i no per metre quadrat. Així mateix, agrairia conèixer els càlculs fets per a la proposta del cànon referent al lot 13, ja què es tracta d'una suma altament elevada en comparació amb les altres embarcacions que ofereixen serveis similars (fins a 10 vegades més). Addicionalment, al tractar-se aquest lot d'una boia per a embarcació tradicional, es podria considerar que al igual que en altres comunitats de l'estat, estigui subjecte de subvencions amb un cost d'amarratge més reduït. D'aquesta manera es fomenta la preservació del patrimoni mariner que representa, ja que aquest tipus d'embarcacions de fusta tenen ja de per si un cost molt més elevat de manteniment. Vist que s'ha de corregir l'error de forma de l'annex 3, sol·licito que es consideri canviar l'import del cànon per tal que s'adeqüi més al servei ofert i al tipus d'embarcació. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palafrugell
Codi d'expedient:
02/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Detectat l'error material de transcripció en el model de l'annex 3 s'ha procedit a la seva correcció amb la publicació del model d'Annex 3 pels lots 6 i 13 corregit. Pel que fa a la manifestació relativa al cànon aquesta pregunta no pot ser tractada en aquest espai atès que està reservat per resoldre dubtes i preguntes relatives a la licitació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya