Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Primerament em presento. Sóc l'Ariadna Garcia, la tècnica d'orientació de l'Associació Reintegra. Des de l'entitat ens ha resultat interessant la licitació publicada el passat 29 de març amb codi d'expedient SER_OBE_2022_0010. Dins d'aquesta en el document de clàusules administratives en l'apartat G1. dins del punt solvència tècnica i professional, demana l'acreditació de l'execució satisfactòria d'un mínim de 2 contractes durant els tres anys immediats a la publicació de la licitació, i l'objecte del contracte ha de ser, d'entre d'altres, la promoció de l'acció comunitària, reforç del teixit social, foment de la participació als barris, etc. La nostra tasca principalment rau en el desenvolupament de projectes subvencionats per a la millora de la inserció i ocupació dels nostres usuaris/es, tot i que també desenvolupem projectes d'alfabetització , desenvolupament de casals d'estiu, reforç escolar o tallers per diferents centres educatius, i fins i tot hem desenvolupat un curs de primera acollida. El meu dubte, recau en si algun d'aquests darrers projectes, seria vàlid per l'acreditació satisfactòria d'un mínim de dos contractes per poder presentar-nos en aquesta licitació. Davant de qualsevol dubte i/ aclariment, resto a la vostra disposició. Gràcies d'antuvi.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Lleida
Codi d'expedient:
SER_OBE_2022_0010
PDF PDF i XML

 

Resposta: Benvolguda, Entenem que han d'estar vinculats a l'acció comunitària des de la prestació d'un servei adreçat a fomentar la participació ciutadana, reforç de capacitats de les entitats socials, el treball en xarxa, tot allò que ho fomenta des de la perspectiva de la participació, dinamització d'espais relacionals, no tant directament vinculat a l'atenció de persones amb vulnerabilitats que seria per nosaltres una altra cosa, vinculada a altres regidories que no la de participació. Restem a la teva disposició, Gràcies,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya