Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, referent al Aval provisional en el PCA s'indica el següent: "Resguard acreditatiu de la constitució de la garantia provisional de 60.654,00 ¤, d'acord l'establert a l'apartat K del quadre de característiques del PCAP. Posteriorment es farà arribar l'original a les oficines d'Aigües de Reus." Entenem que al sobre digital podem insertar una copia del l'aval i que el mateix dia de presentació em de portar l'original a les oficines d'Aigües de Reus, es així? Gràcies,

Òrgan de contractació:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Codi d'expedient:
AT21066
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon día, Si correcte, l'original de l'aval s'ahuria de lliurar o enviar a les oficines d'Aigues de Reus previ a la data de finalització del termini de presentació de proposocions.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya