Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, En el "Annex 8: Disposicions relatives a l'execució de les obres derivades de l'acord marc" del Plec de Clàusules Administratives Particulars s'indica que: "A tots els efectes s'entendrà que a les ofertes presentades i als preus s'hi troben incloses totes les despeses que l'adjudicatari haurà de suportar pel compliment de les prestacions contractades com són: les generals, financeres, d'assegurances , transports , desplaçaments , benefici industrial, així com els impostos, taxes i gravàmens que recaiguin sobre els contractes derivats de l'acord marc o siguin conseqüència de la seva execució, i també l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA)." Vol dir això que els preus unitaris de les taules de l'ANNEX 6: QUADRES DE PREUS UNITARIS PER CAPÍTOLS ja inclouen un 21% d'IVA? Gràcies.

Òrgan de contractació:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Codi d'expedient:
AT21066
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, Efectivament la frase del PCAP a la que fan referència dona peu a error, ja que realment en els preus unitaris de l'Annex 6, està inclòs tot el que s'esmenta (transports, desplaçaments, benefici industrial, etc) menys l'IVA, l'IVA no hi està inclòs. Aquests preus unitaris seran d'aplicació únicament en obres d'adjudicació directa, o en aquells casos que manquin preus de referència, per tota la resta d'actuacions es demanarà oferta en base a una memòria o projecte amb preus i condicions especifics i habitualment tampoc l'IVA estarà inclòs. Atentament

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya