Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Referent a la resposta publicada amb data 03/06/2022 10:43, referent a que en el Annex 4 al primer paragraf es te que indicar només preu dels firewalls i instal.lació i no de la bossa de 40 hores, tot i que al PPT i al PCAP indica els preus de referencia per a la bosa d¿hores i que permet publicar la licitació per 20.900¤+iva . Com es valorarà la puntuació dels licitadors en base a la bosa d¿hores en funció de la incidencia??

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, rebuda la pregunta procedim a indicar que la puntuació de la bossa d'hores es fa en base al preu/hora ofert pel licitador per a cada caegoria horària tal com consta al PCAP. Cada categoria horaria, això és les hores no critiques de dilluns a divendres de 8h a 18h (grup tarifari A), resta d'hores no critiques (grup tarifari B), hores critiques de 8h a 18h (grup tarifari C) i resta d'hores critiques (grup tarifari D) te assignada una puntuació màxima, 8 punts, 2 punts, 5 punts i 5 punts respectivament. Els imports consignats per a cada categoria horaria, es valoraràn atenent al import més baix de tots els oferts per aquella categoria horaria, sent que l'import més baix rebrà la màxima puntuació (8 punts, 2 punts, 5 punts i 5 punts respectivament) avaluant-se les altres ofertes mitjançant la formula consignada als plecs. La suma de la puntuació obtinguda a cada categoria horaria per a cada licitador serà com a màxim de 20 punts. (corresponent els altres 80 punts a la oferta presentada pel subministrament i posada en marxa dels firewalls) La vigencia de la bossa d'hores finalitzarà, entre d'altres, quan el volum d'incidencies ocasionades hagi produit el esgotament de l'import establert per aquesta (això és 6.400¤ IVA exclòs)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya