Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días y gracias por la aclaración. Pero entonces y según lo indicado en la última respuesta, si solo se debe contemplar el suministro e instalación de los firewalls, el importe de licitación base no debe ser 20.900,00¤ + IVA, sino que debería ser de 14.500,00¤ + IVA (queda excluido el precio de la bolsa de 40 horas). Correcto ??? Saludos.

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, rebuda la seva pregunta es procedeix a aclarar el següent. El licitador en el primer apartat haurà d'indicar l'import del subministrament dels firewalls i la seva posada en marxa, aquest import no podrà ser superior a 14.500¤ iva Exclòs, atès que tal com consta al PCAP, s'ha estimat l'import del subministrament en 13.000¤ i el de la posada en marxa en 1.500¤ IVA Exclòs. l'import corresponent a la bossa d'hores, unicament s'haurà de fer constar a la taula facilitada al efecte, i els imports consignats no podràn superar els imports unitaris establert per a cada categoria d'hores (hores critiques nocturnes, hores no critiques nocturnes..).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya