Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, Tenemos una duda con respecto a la presentación de la propuesta económica (Anexo 4), ya que en dicha propuesta se dice o así lo entendemos, que debemos indicar nuestro precio total incluyendo la bolsa de 40 horas, pero si dicha bolsa va a ir en base a un tarifario de hora/técnico y según tipo de criticidad, como lo debemos calcular ??? O el precio de dicha bolsa queda fuera de la partida presupuestaria y solamente es en base al precio del suministro e instalación ??? Saludos,

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: Rebuda la pregunta presentada, s'informa que a l'annex 4 al primer paràgraf, on es diu "totes les prestacions considerades dins del subministrament i posada en marxa de dos firewalls en els termes recollits en el Plec de Prescripcions Tècniques pels 3 anys de contracte, per la quantitat (IVA exclòs) de ............ euros, més la quantitat de ................... euros en concepte del 21% d'IVA; el que representa una baixa del ......................................... % sobre el límit establert de VINT MIL NOU-CENTS (20.900¤) mil tres-cents euros ¤ (IVA no inclòs)." El licitador haurà de fer constar (en els espais facilitats per emplenar) l'import que comprendra unicament el subministrament i la posada en en marxa dels firewalls. Els imports de les hores, no s'han de fer constar en aquell apartat, sinó que s'hauràn de fer constar als requadres pertinents que es faciliten a la taula que obra al mateix annex, concretament en la meitat inferior de la pàgina.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya