Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Rebuda la següent pregunta: L'Annex Núm 7 té aquesta frase: "Intervingut notarialment en conformitat amb l'art. 197.1 bis del Reglament Notarial". MODEL D'AVAL BANCARI DEFINITIU; L'Annex Núm 8 té aquesta frase: "Intervingut notarialment en conformitat amb l'art. 197.1 bis del Reglament Notarial". MODEL DE CERTIFICAT D'ASSEGURANÇA DE CAUCIÓ PER A LA FIANÇA DEFINITIVA Això vol dir que hem de portar aquests documents davant notari? O seria suficient que el Departament Legal del Banc o el Departament Legal de la Asseguradora ho certifiqui?"

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'informa que: Per a la present licitació no es necessari la presentació del annex 7 ni del annex 8, atès que no es requereix ni aval bancari ni fiança definitiva.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya