Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. No encuentro en los pliegos, que haya que subir algo parecido a la "Memoria Técnica". 2. En el pliego administrativo, en la parte inicial, dice que el día de pago de las facturas es el 15 de cada mes, pero sin embargo, en el apartado del pago de la fra, aparece el día 25. 3. También en cuanto a la solvencia económica, las cifras expresadas en número y las expresadas en letra, difieren en importes.

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: A la pregunta relativa a no trobar en els plecs requeriment de presentar memòria tècnica, s'informa al licitador que no es requereix per a la present licitació la presentació d'una memòria tècnica. A la pregunta relativa a la forma de pagament s'informa que el dia de pagament de qualsevol factura és el 25 de cada més, sempre que la factura hagi estat presentada, conformada i validada abans del dia 25 del més anterior, tal com conta al apartat número 17 del PCAP. A la pregunta relativa a la solvència econòmica s'indica que es tracta d'un error de transcripció i que la xifra correcta és la que consta en número, això és TRENTA MIL EUROS.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya