Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. "¿Puedo elegir entre presentar el DEUC o el Anexo 2B? Hay párrafos en los que he entendido que sí se puede elegir, pero en algún otro me ha parecido entender que el DEUC es obligatorio. 2. El Anexo 5, si no estás registrado como licitador en la Generalitat, ¿es necesario presentar este Anexo? 3. Dentro del párrafo 10.3, dice "La declaración del licitador de no incurrir en prohibiciones de contratar se presentará de conformidad con el modelo adjunto al presente Pliego como Anexo núm. 6 al presente Pliego", pero sin embargo, cuando he entrado en la parte de "Oferta" de la plataforma, no he visto que hubiera información para añadir este anexo. ¿Hay que presentarlo también? 4. Por favor, confirmar que no es necesario establecer ninguna garantía económica.

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
PDF PDF i XML

 

Resposta: A la pregunta relativa a la possibilitat d'escollir entre presentar el DEUC o l'annexa 2B, s'informa que tal com obra al apartat 9.2 del PCAP, el deuc podrà ser substituït per a la declaració de responsable del annex 2-B. A la pregunta relativa a la presentació del annex 5 s'informa que tal com obra a apartat 10.3.e) PCAP, el licitador que hagi presentat la millor oferta haurà de presentar el document acreditatiu d'estar inscrit al RELI o al ROLECE. La inscripció a un dels dos registres és obligatòria. En cas de constar inscrit al ROLECE se li facilitarà al licitador el model de declaració de responsable de les dades que obren en aquell registre. A la pregunta relativa a la presentació de l'annex 6, s'informa que no hi ha un espai habilitat per a presentar aquest annex en el sobre habilitat en tant que el mateix s'haurà d'aportar posteriorment per el licitador qui d'acord amb els criteris de valoració previstos al PCAP, hagi presentat l'oferta que resulti més avantatjosa. A la pregunta relativa a la garantia, s'informa que tal com obra als plecs, no s'estableix garantia ni provisional ni definitiva.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya