Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1- En el primer cuadro no nos coincide dicho valor con la suma de Centraleta y 010 y, aunque la variación no es mucha en los tres primeros meses, en los meses de octubre, noviembre y diciembre sí es importante. 2 - Del mismo modo y para el segundo cuadro, ¿Cómo se ha calculado el % que figura en el concepto Acumulat? 3 - En los meses de octubre, noviembre y diciembre se observa una caída drástica en el volumen de llamadas atendidas en la línea 010. En cuanto a recibidas, se pasa de un promedio de más de 5.600 a un promedio de 423, ¿podrían aclararnos el motivo?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
181/2021-13750/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: "Revisades les taules publicades, s'ha observat que hi havia un error en les dades. Es publica el següent quadre que esmena l'error de l'anterior i dona resposta a les preguntes plantejades. S'ha de tenir en compte que el contracte que s'està licitant fa referencia únicament als serveis centraleta i 010 (no s'inclou les trucades a 092 policia)" 1 - La variació és deguda a les dades del 092, que no formen part de la licitació. 2 -Del mismo modo y para el segundo cuadro, ¿Cómo se ha calculado el % que figura en el concepto Acumulat? L'acumulat és la mitjana de la centraleta, 092 i 010. No quadrava per les mateixes raons abans esmentades. 3 - S'havia alterat l'ordre de les dades de la fila del 092 i el 010. S'ha esmenat correctament al quadre anterior.

Documents

 
Respostes 010 exp 181_20
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya