Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Quisiéramos saber si es un requisito indispensable el disponer de las certificaciones ISO 27002 y 30301 para poder licitar.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
181/2021-13750/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: D'acord amb la clàusula G.4 l'adjudicatari haurà d'adoptar com a marc de referència per a la seguretat dels Sistemes d'Informació el conjunt de bones pràctiques internacionalment reconegudes que desenvolupa la norma ISO- 27002:2005 i la ISO 30301:2019 o similars. En aquest sentit, s'haurà d'acreditar que es compleixen els requisits pels quals s'atorguen les mencionades acreditacions, ja sigui mitjançant les certificacions indicades o bé mitjançant altres certificacions que acreditin aquests extrems. Alternativament, també s'acceptaran altres mitjans de prova que demostrin que l'empresa compleix amb els requisits de la certificació exigida. En aquest supòsit correspon a la Mesa de contractació la qualificació de la documentació acreditativa aportada.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya