Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Pregunta 1. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR (SOBRE B), al punt 2 apartat a) s'hi indica que es valorarà amb un màxim de 7 punts "la més acurada descripció de l'organització de sortides a visitar espais naturals del municipi i la proposta de difusió de les mateixes". S'ha d'entendre que no s'ha de fer cap descripció de les altres activitats, com ara tallers i ens hem de centrar exclusivament en la descripció de les sortides a espais naturals del municipi? Pregunta 2. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR, al punt 1 apartat c) s'hi indica que es valorarà "amb un màxim de 6 punts, la gestió sostenible dels residus". A què s'ha de fer referència? A) A la gestió sostenible dels residus que se'n faci dels produïts en el desenvolupament del projecte de divulgació ambiental? B) A incloure com s'explicarà la gestió de residus derivada de la recuperació dels espais fluvials del municipi? C) Desenvolupar un punt on es detalli com s'hauria de fer la gestió sostenible dels residus derivats de la neteja de la llera? Pregunta 3. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR, al punt 1 apartat b) s'hi indica que es valorarà amb un màxim de 7 punts "el coneixement d'espècies invasores i el seu cicle biològic". Cal desenvolupar amb profunditat aquest apartat, més que la memòria pròpiament dita? Pregunta 4. A l'annex núm. 6, s'hi indica que cal posar el preu de l'oferta econòmica proposada per al termini de dos anys de durada del contracte. Entenem que aquesta quantitat serà el sumatori del preu de l'any 1 i de l'any 2, no? Us donem les gràcies per la vostra atenció. Si tenim més preguntes us les anirem passant. Eloi Isern

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Ripollet
Codi d'expedient:
2022/74
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pregunta 1. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR (SOBRE B), al punt 2 apartat a) s'hi indica que es valorarà amb un màxim de 7 punts "la més acurada descripció de l'organització de sortides a visitar espais naturals del municipi i la proposta de difusió de les mateixes". S'ha d'entendre que no s'ha de fer cap descripció de les altres activitats, com ara tallers i ens hem de centrar exclusivament en la descripció de les sortides a espais naturals del municipi? No. A la Proposta d'organització i desenvolupament, s'han de comentar breument aquestes activitats per tal de conèixer l'organització i desenvolupament d'aquestes. Malgrat que és important centrar-se en els tres aspectes puntuables: a).- la més acurada descripció de l'organització de sortides a visitar espais naturals del municipi i la proposta de difusió d'aquestes. b).- la utilització de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC). c).- la més acurada descripció dels recursos humans disponibles per a la realització de les activitats i la seva preparació acadèmica. Pregunta 2. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR, al punt 1 apartat c) s'hi indica que es valorarà "amb un màxim de 6 punts, la gestió sostenible dels residus". A què s'ha de fer referència? A) A la gestió sostenible dels residus que se'n faci dels produïts en el desenvolupament del projecte de divulgació ambiental? B) A incloure com s'explicarà la gestió de residus derivada de la recuperació dels espais fluvials del municipi? C) Desenvolupar un punt on es detalli com s'hauria de fer la gestió sostenible dels residus derivats de la neteja de la llera? De les tres esmentades, seria l'opció B. Es refereix a la gestió sostenible dels residus derivats de la recuperació i integració dels rius en el seu entorn paisatgístic i social. Pregunta 3. En el punt sobre els CRITERIS SUBJECTES A JUDICI DE VALOR, al punt 1 apartat b) s'hi indica que es valorarà amb un màxim de 7 punts "el coneixement d'espècies invasores i el seu cicle biològic". Cal desenvolupar amb profunditat aquest apartat, més que la memòria pròpiament dita? A la Proposta de projecte de divulgació ambiental s'ha de desenvolupar breument una memòria que inclogui els tres aspectes puntuables: a).- el contingut tècnic de la proposta i els coneixements de tècniques de bioenginyeria i dinàmiques fluvials. b).- el coneixement d'espècies invasores i el seu cicle biològic. c).- la gestió sostenible dels residus. Pregunta 4. A l'annex núm. 6, s'hi indica que cal posar el preu de l'oferta econòmica proposada per al termini de dos anys de durada del contracte. Entenem que aquesta quantitat serà el sumatori del preu de l'any 1 i de l'any 2, no? Correcte, l'oferta econòmica ha d'incloure la suma del preu proposat per als dos anys de durada del contracte.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya