Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Durant el mes d'agost treballa un sol operari a 40 hores o es que a l'agost no pot haver-hi tots suplents, treballen les 212 hores i a la plantilla hi ha almenys un titular?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'adverteix que la pregunta ha estat sol·licitada fora del termini previst, inicialment, fins el dia 1 de juny de 2022, que es va establir a la clàusula 10.8 del plec de clàusules administratives, publicat el dia 16 de maig de 2022. 1. Durant el període de vacances s'ha de garantir, com a mínim, la presència d'un/a netejador/a de la plantilla habitual fixa. En la memòria tècnica cada empresa proposarà la seva organització / planificació. 2. L'interlocutor de l'empresa adjudicatària proposarà / organitzarà el torn de vacances a l'igual que les festes establertes segons conveni, coordinant-se adequadament amb la FUAB, als efectes de no alterar el bon funcionament del servei. El responsable de la FUAB donarà el vist i plau a la planificació de les vacances. 3. L'horari mínim obligatori del mes d'agost és de dilluns a divendres, de 7 a 15h. 4. Atès que les empreses licitadores han de presentar una memòria subjectiva, és en aquesta part on s'ha de reflectir el detall de l'organització / planificació que cada empresa creu convenient, tenint en compte les dades que especifica el PPT.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya