Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al llistat de subrogació apareix l'operari/a numero 4 amb un plus mensual de 91,61 euros. Ens podríeu informar a què es deu aquest plus? De la mateixa manera l'operari/a número 3 - Resp. Equip, té un plus de 102,30 euros/mes. A què correspon aquest plus?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'adverteix que la pregunta ha estat sol·licitada fora del termini previst, inicialment, fins el dia 1 de juny de 2022, que es va establir a la clàusula 10.8 del plec de clàusules administratives, publicat el dia 16 de maig de 2022. Per a poder respondre a aquesta consulta s'ha demanat la informació a l'empresa que actualment presta el servei i, d'acord amb les seves indicacions, aquests 2 plusos són plusos consolidats que ja tenien aquests/es operaris/es quan els van subrogar i són fixos. Es diuen "GARANTIA AD PERSONAM".

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya