Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Tenint en compte el pla de gestió ambiental i residus que demaneu al projecte tècnic, necessitem saber el següent: - Sistemàtica de la gestió de residus: ¿es recullen les brosses amb carro fins als contenidors grans?, ¿quines fraccions de residus es gestionen?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Disposem de papereres de recollida selectiva de diferent capacitat (principalment 30L i 50L) per tot l'Edifici Blanc i locals . Aquestes bosses es recullen i es porten amb carro fins els contenidors grans municipals ubicats a la vorera del davant de l'Edifici. Disposem de papereres selectives de paper, plàstic, rebuig i orgànic, que s'encarrega l'empresa adjudicatària de recollir. També disposem de reciclatge de piles i de càpsules de cafè però ho gestiona la Fundació UAB directament.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya