Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Podrien respondre'ns als dubtes segŘents pel que fa a la licitaciˇ del servei de neteja de l'Edifici Blanc i les oficines de la FUAB (EXP. 1/2022): 1. El cost del gel hidroalcoh˛lic l'assumeix l'˛rgan de contractaciˇ i l'empresa adjudicatÓria s'encarrega ˙nicament de la reposiciˇ diÓria? 2. Podrien confirmar-nos si hem d'aportar llistat dels productes a utilitzar juntament amb les respectives fitxes tŔcniques i de seguretat? Si Ús aixÝ, haurÝem d'adjuntar el llistat com un annex al sobre B? Ens sorgeix el dubte perquŔ a la pÓgina 7 del plec de prescripcions tŔcniques (PPT) s'indica que haurÓ d'aportar l'ANNEX 5 l'empresa que resulti adjudicatÓria per˛ per altra banda a la pÓgina 12 del PPT indiquen que els licitadors aportaran un llistat amb tots els productes quÝmics a utilitzar amb els seus respectives fitxes de seguretat i instruccions.

Ďrgan de contractaciˇ:
Fundaciˇ Universitat Aut˛noma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. El gel hidroalcoh˛lic el proporciona la Fundaciˇ UAB. L'empresa adjudicatÓria s'encarregarÓ de la reposiciˇ diÓria als dosificadors instalĚlats per tots els espais objecte de contracte. 2. L'Annex 5 del PPT l'haurÓ de presentar l'empresa adjudicatÓria, perquŔ els responsables de la Fundaciˇ UAB donin l'aprovaciˇ a la utilitzaciˇ dels productes, tal i com s'indica a la pÓgina 7 del PPT: "L'empresa adjudicatÓria, en un termini mÓxim de 2 setmanes des de la formalitzaciˇ del contracte, ha de presentar l'Annex 5 degudament complimentat amb els productes i consumibles a utilitzar, els quals han de ser aprovats prŔviament a la seva utilitzaciˇ per part dels responsables de la FUAB. Si aquests no sˇn acceptats per la FUAB, hauran de ser substitu´ts per altres." D'altra banda, les empreses licitadores hauran de presentar un Pla de Gestiˇ Ambiental i un Pla de Qualitat, on es valoraran les propostes mÚs respectuoses amb el medi ambient, etiquetatge dels productes, etc. (Criteri 2 i Criteri 4). Aquests punts queden detallats a les pÓgines 12 i 13 de PPT i pÓgines 4, 5 i 6 del PCA.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya