Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

1. Al plec administratiu del concurs servei de neteja dels espais docents i administratius de l'Edifici Blanc i dels locals de les entitats de la Corporació UAB, indiquen que al criteri d'adjudicació depenent d'un judici de valor, hi ha un número de pàgines assignades per a cada punt, però no indiquen la tipologia de lletra, espaiat, etc. En podrien indicar si existeix alguna directriu en aquest aspecte? 2. Per altre banda, al punt 4 (Pla de Qualitat) dels criteris de valoració subjectiva, no indiquen número màxim de pàgines. Existeix una limitació o podem estendre'ns el que considerem?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- Només s'exposa la limitació en nombre de pàgines. El format de lletra i paràgraf, seria recomanable que fos coherent i adaptat a la normalitat dels redactats, com per exemple, tipus lletra Arial, Calibri o Times N. Roman entre 10 i 11 de mida, interlineat simple o 1,5 línies... 2.- El pla de gestió de la qualitat no té limitació de pàgines. Seria recomanable una extensió coherent i adaptada al servei plantejat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya