Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Ens sorgeixen els dubtes següents: 1. Pel que fa als serveis extraordinaris (Apartat D.5 del PPT): Indiquen tant a la memòria justificativa com a l'apartat C.3 del PCAP que per poder executar aquests treballs; es disposarà com a màxim del 10% del pressupost de licitació (34.800 ¤). Entenem que aquests 34.800¤ no estan inclosos dins del pressupost de licitació (348.000¤) atenent el valor estimat del contracte (1.009.200¤). I que per tant, en cas de ser necessaris serveis extra, aquests es facturaran a part del pressupost de licitació (348.000 ¤), és així? 2. De la mateixa manera ens sorgeix el dubte pel que fa a la despesa prevista per a consumibles (34.800¤). Entenem que aquests 34.800¤ no estan inclosos dins del pressupost de licitació (348.000¤) atenent el valor estimat del contracte (1.009.200¤). És així? En cas de tenir raó, els consumibles es facturaran a part del pressupost de licitació? 3. Pel que fa al servei a prestar durant el mes d'agost, entenem que n'hi haurà prou amb la presència d'un netejador de dll-dv a raó de 40 h/setmanals (7:00-15:00)? 4. Hi ha un nombre màxim de pàgines per a l'apartat 4 de la proposta tècnica (PLA DE QUALITAT)?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. Els 34.800 ¤ que corresponen a la possible necessitat de treballs extraordinaris no estan inclosos en el pressupost base de licitació, per tant, en cas de produir-se es facturaran a part. 2. Els consumibles que es generin durant el servei habitual anual estan inclosos en el pressupost base de licitació, però els consumibles que es generin en treballs extraordinaris aniran a banda del pressupost base de licitació. 3. Durant el període de vacances (agost) s'ha de garantir, com a mínim, la presència d'un/a netejador/a de la plantilla habitual fixa. En la memòria tècnica cada empresa proposarà la seva organització / planificació. L'interlocutor de l'empresa adjudicatària proposarà / organitzarà el torn de vacances a l'igual que les festes establertes segons conveni, coordinant-se adequadament amb la FUAB, als efectes de no alterar el bon funcionament del servei. El responsable de la FUAB donarà el vist i plau a la planificació de les vacances. 4. No. Preferiblement, un document adequat, breu i concret.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya