Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Ens sorgeixen els dubtes següents: 1. Segons el punt D2 del PPT s'indica que s'estableix per una treballadora l'horari de dilluns a divendres de 14 a 22h (40 hores/setmanes) més 5 hores el dissabte. En poden explicar com potser? Ja que aquesta treballadora supera els límits permesos d'hores. A més en el llistat de subrogació no s'indica aquest increment d'hores, en ho podrien explicar? 2. Quina empresa es l'actual prestatària del servei? 3. Que aquesta no manté cap deute amb els treballadors ni seguretat Social ni Hisenda. 4. Segons el PPT s'indica que durant el mes d'agost s'ha de mantenir almenys 1 persona titular del servei fixe, ens poden concretar les hores a prestar de servei durant el període vacacional?

Òrgan de contractació:
Fundació Universitat Autònoma de Barcelona
Codi d'expedient:
1/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. La Fundació UAB, actualment, disposa de 6 treballadors/es que són objecte de subrogació. A banda de l'horari de dilluns a divendres, s'ha de cobrir un servei de neteja el dissabte de 10 a 15h. Cada empresa licitadora ha de proposar la seva planificació/organització amb el personal descrit de la millor manera que cregui segons dades del PPT. Així mateix, les empreses licitadores hauran d'aportar els medis i mitjans necessaris per tal d'organitzar el servei sol·licitat. 2. MULTISERVEIS NDAVANT SL 3. L'empresa MULTISERVEIS NDAVANT SL no té cap deute amb els/les treballadors/es ni seguretat Social ni Hisenda. 4. L'horari mínim obligatori del mes d'agost és de dilluns a divendres, de 7 a 15h.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya