Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, podrien indicar quantes connexions a CRA es tindrien que tenir en compte segons l'establert en el PPT punt 4. Per altre banda no queda massa clar l'horari que s'està demanant. El PPT indica que el servei de vigilància s'ha de fer tots els dies l'any entre les 22,00h i les 06,00h i en el punt 3.1 estableix que es requereix la presència d'un vigilant de seguretat divendres, dissabtes i vigílies de festius de 22 hores a les 6 hores del dia següent. Podrien indicar l'horari i dies de prestació del servei. Moltes gracies

Òrgan de contractació:
VNG Aparcaments
Codi d'expedient:
220002
PDF PDF i XML

 

Resposta: La connexió a la CRA esmentada és un error tipogràfic. No s'inclou cap mena de connexió a central d'alarmes en aquest contracte. La prestació del servei de vigilància inicialment s'ha de fer tots els dies l'any entre les 22,00h i les 06,00h. Si hi haguèssin necessitats d'incrementar el servei durant la vigència del contracte, s'estaria a la regulació acordada als Plecs.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya