Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

El plec estableix que: Ampliació del període de garantia: Fins a 8 punts. El període de garantia mínim de les obres s'estableix en un any. S'atorgaran 2 punts per cada any de garantia de més que l'empresari ofereixi, fins a un màxim de 4 anys de garantia afegida (6 anys de garantia total). Si la màxima ampliació del període de garantia son 4 anys i el període mínim de garantia del concurs es d'1 any. El període màxim total no ha de ser 5 anys i no 6 anys com estableix el plec?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Codi d'expedient:
119/2021 - 33030/2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'ha detectat un error material tipogràfic a la clàusula "J. Criteris d'adjudicació" "B)Criteris d'adjudicació avaluables mitjançant fórmules" La redacció correcta és la següent: "CRITERIS QUALITATIUS: Fins a 8 punts ¿ Ampliació del període de garantia: Fins a 8 punts. El període de garantia mínim de les obres s'estableix en un any. S'atorgaran 2 punts per cada any de garantia de més que l'empresari ofereixi, fins a un màxim de 4 anys de garantia afegida (5 anys de garantia total). * L'ampliació del període de garantia s'acreditarà mitjançant declaració responsable de l'empresari, que formarà part del contracte."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya