Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al plec , marca un preu hora de 15,55 euros , aquest preu es amb iva inclòs? o exclòs? 2.-El percentatge d'IVA és un 21% per aquest servei segons la informació al plec ? Es correcte? 3.-En el plec parla d'altres costos...a quins costos es refereix? 4-. Ens podriu facilitar el llista de subrogació del personal adscrit al servei. 5.- Ens podríeu facilitar el % d'absentisme del personal del servei.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Mar
Codi d'expedient:
Exp. C174-2021-7607
PDF PDF i XML

 

Resposta: Al plec , marca un preu hora de 15,55 euros , aquest preu es amb iva inclòs? o exclòs? Iva exclòs 2.-El percentatge d'IVA és un 21% per aquest servei segons la informació al plec ? Es correcte? Si és correcte 3.-En el plec parla d'altres costos...a quins costos es refereix? costos que poden sorgir de la despesa de realitzar els informes que es demana, del material a comprar per part de l'empresa per portar a terme l'espai dels patis oberts (pilotes o material de joc...) 4-. Ens podriu facilitar el llista de subrogació del personal adscrit al servei. No hi ha personal a subrogar. Actualment no s'està portant a terme aquesta activitat. 5.- Ens podríeu facilitar el % d'absentisme del personal del servei. Actualment no és vinculant ja que no hi ha personal a subrogar. L'empresa és la que determina en funció del seu personal.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya