Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos

Òrgan de contractació:
CENTRE MQ REUS, SA
Codi d'expedient:
20190524
PROGRAMACIÓ VISITA INSTA·LACIONS
Data de publicació: 28/07/2020 12:50 h
Descripció: S'informa a les empreses licitadores que es programa una visita de les instal·lacions del Centre MQ de Reus en base al previst a la diligència d'esmena dels documents Informe de necessitats, Plec de clàusules i Plec de prescripcions tècniques. La informació de la visita és la següent:
- Data: 31.07.2020
- Hora: 10:00h
- Punt de trobada: Centre MQ Reus, ubicat al Carrer Vapor Nou, núm. 8, CP 43201 de Reus.
- Persona de contacte: Laura Camacho.

En cas d'estar interessats a assistir a la vista, si us plau, confirmeu assistència a l'adreça de correu electrònic: contractacio@ginsa.cat.
Document Word del Plec de clàusules
Data de publicació: 29/07/2020 14:55 h
Descripció: S'adjunta versió Word del document Plec de clàusules. S'adverteix que preval la documentació inicialment publicada respecte la present.
Documento Pliego de prescripciones técnicas y Diligencia enmienda Informe de necesidades, Pliego de clàusulas y Pliego de prescripciones técnicas: Versión castellano
Data de publicació: 29/07/2020 15:05 h
Descripció: Se adjunta la versión en castellano del Documento Pliego de prescripciones técnicas y Diligencia enmienda Informe de necesidades, Pliego de clàusulas y Pliego de prescripciones técnicas. Se advierte que prevale la documentación inicialmente publicada respecto la presente.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya