Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
9/2019
CONSULTES RESPECTE LA LICITACIÓ
Data de publicació: 09/07/2019 13:55 h
Descripció: CONSULTA NÚM. 1
En relació a la pregunta:En el apartat " 1.1 Grau d'adequació a les característiques i context de la llar en relació a l'entorn social i cultural" cal descriure la nostra proposta de projecte educatiu i avaluareu el grau d'adequació? o al contrari es el grau d'adequació de dels diferents apartats posterior : 1.2 treball enxarxa, 1.3 Treball amb les famílies.... i no fa falta descriure la proposta de PEC?
La resposta facilitada és la següent: Les propostes de millores del Pla Educatiu de Centre es valoraran en relació als apartats 1.1., 1.2, 1.3. i 1.4. En el punt 1.1. 'Grau d'adequació a les característiques i context de la llar en relació a l'entorn social i cultural' es valorarà les adequacions del PEC en relació a l'entorn de la llar municipal d'infants.VISITA A LA LLAR D`INFANTS
Data de publicació: 12/07/2019 08:15 h
Descripció: Està prevista, pel proper 17/7 a les 10.00, visita a la Llar Municipal El Cargol.
La persona de contacte de l'Ajuntament és la Virgínia Bendicho.
CONSULTA LICITACIÓ
Data de publicació: 12/07/2019 08:16 h
Descripció: En resposta a la pregunta:

A l'hora de preparar la documentació tècnica, volíem saber si els 40 fulls a doble cara que s'estipula com extensió màxima per la documentació subjecta a criteris de valor al plec de condicions administratives, fa referència efectivament a 80 pàgines (40 fulls a doble cara) o si pel contrari, en total són 40 pàgines (20 fulls a doble cara).
La resposta facilitada és la següent:
Es refereix a 40 fulls escrits a dos cares com a màxim amb els annexes (80 pàgines).
DEUC i DECLARACIÓ RESPONSABLE EN SOBRE A
Data de publicació: 25/07/2019 09:00 h
Descripció: Per una errada en la configuració del sobre A, caldrà que entrin en un únic fitxer i document la declaració responsable i el DEUC (en un únic document enganxar primer el DEUC i seguidament l`annex 2). Gràcies.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya