Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Viladecans Grup d'Empreses Municipals, SL
Codi d'expedient:
138.22
Error en el model de presentació d'oferta (annex 4) i ampliació del termini
Data de publicació: 03/06/2022 12:15 h
Descripció: Atès que s'ha advertit que el model actual per a aportar l'oferta contingut al annex 4 PCAP pot conduir a errors, es procedirà proximament a publicar un nou model per a presentar l'oferta i a ampliar el termini de presentació d'oferta.
NOU MODEL DE PROPOSTA ECONÒMICA I AMPLICACIÓ DE TERMINI PER A PRESENTAR OFERTA FINS EL DIA 10/06/22 A LES 14:00 HORES
Data de publicació: 03/06/2022 13:39 h
Descripció: Atès que s'ha advertit un error en el model de proposta econòmica facilitat mitjançant l'annex 4 PCAP, es procedeix a facilitar un nou model de proposta econòmica QUE SUBSTITUIRÀ AL ANNEX 4, contenidor de la proposta economica facilitat inicialment. Els licitadors en el sobre no hauràn d'incloure l'annex 4 facilitat inicialment sino que hauràn d'incloure el nou model de proposta econòmica que es facilita.

No constant ofertes presentades en el moment d'aquesta publicació s'amplia el termini de presentació d'ofertes fins al dia 10/06/22 a les 14:00 hores.
Resolució d'adjudicació
Data de publicació: 04/07/2022 14:50 h
Descripció: Es publica la resolució d'adjudicació del expedient 138.22 pel subministrament i posada en marxa de dos firewalls i la constitució d'una bossa d'hores per a laresolució d'incidencies tècniques.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya