Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Empordà
Codi d'expedient:
29/2022
Acta obertura sobre A
Data de publicació: 01/02/2022 10:30 h
Descripció: Acta d'obertura del sobre A de la Mesa de Contractació de la licitació per a la contractació mitjançant el procediment obert, tramitació urgent, de les obres de millora d'infraestructures, estalvi energètic, millora mediambiental amb la instal·lació de mòduls fotovoltaics amb bateria de liti, per abastir el municipi de fontanilles. (Actuació inclosa en el pla únic d'obres i serveis de Catalunya puosc anualitat 2021- línia d'inversions i línia de petits municipis. Millora d'infraestructures d'ús general i de serveis públics ¿ xarxa pública energia fotovoltaica a fontanilles PRE082/19/02485)
Acta obertura sobre B
Data de publicació: 07/02/2022 13:00 h
Descripció: ACTA D'OBERTURA DEL SOBRE B DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES.
Acta valoració sobre B
Data de publicació: 08/02/2022 11:30 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES, DE VALORACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL SOBRE B.
Acta valoració i puntuació de les ofertes
Data de publicació: 18/02/2022 13:30 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES, DE VALORACIÓ I PUNTUACIÓ DE LES OFERTES
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya