Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Fundació Privada Serveis Socials del Montsià
Codi d'expedient:
FUSSMONT 001/2022
Acta Obertura Sobre A
Data de publicació: 08/03/2022 13:15 h
Descripció: Acta de la sessió d'obertura del Sobre A.
Informe de valoració Sobre A
Data de publicació: 08/03/2022 13:20 h
Descripció: Informe de valoració dels criteris sotmesos a judici de valor establerts en l'apartat J.2 del quadre de característiques.
Convocatòria Obertura Sobre B
Data de publicació: 08/03/2022 13:30 h
Descripció: S'informa que la sessió de la Mesa de contractació per a l'obertura pública del Sobre B se celebrarà el proper dijous dia 10 de març de 2022 a les 12:00 hores. Donades les circumstàncies actuals i el caràcter públic de la sessió, i atès que la licitació s'ha realitzat per mitjans electrònics, l'obertura es realitzarà de forma virtual. Els licitadors podran connectar-se a la sessió mitjançant l'enllaç que rebran per e-mail, a l'adreça indicada en la declaració responsable, uns minuts abans del començament de la sessió, i han d'indicar nom del representant que hi assisteix i empresa a la qual representen per tal de fer-ho constar a l'acta.
Acta Obertura Sobre B
Data de publicació: 18/03/2022 09:00 h
Descripció: Acta de la sessió d'obertura del Sobre B.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya