Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
902721/2021
Aclariments plec administratiu
Data de publicació: 13/09/2021 13:25 h
Descripció: Arrel d'una consulta, s'han detectat dos errors material al plec de clàusules administratives:

- L'annex 1 incorporat a l'última pàgina del plec és incorrecte, cal estar al que estableix la clàusula 4.9. S'ha incorporat el nou annex 1 a l'apartat "Documentació" del perfil del contractant.

- A la pàgina 11 del plec a on hi diu "Criteris avaluables segons un judici de valor Documentació a incloure al Sobre A" hi hauria de dir "Criteris avaluables segons un judici de valor Documentació a incloure al Sobre B". A on hi diu "2 Criteris avaluables segons formulacions matemàtiques Documentació a incloure al Sobre B" hi hauria de dir "2 Criteris avaluables segons formulacions matemàtiques Documentació a incloure al Sobre C". Es a dir, tal i com estableix la pàgina 19 i 20 del plec, els criteris segons judici de valor aniran al sobre B, i els criteris avaluables segons formulacions matemàtiques aniran al sobre C.
Aclariment
Data de publicació: 08/10/2021 09:29 h
Descripció: Aclariment: a la pàgina 10 del plec de clàusules administratives, clàusula 11.1: les propostes hauran de tenir un màxim de 4 pàgines, mida A4 en PDF.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya