Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / Comitè d'experts

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Baix Empordà
Codi d'expedient:
29/2022
Acta obertura sobre A
Data de publicació: 01/02/2022 10:30 h
Descripció: Acta d'obertura del sobre A de la Mesa de Contractació de la licitació per a la contractació mitjançant el procediment obert, tramitació urgent, de les obres de millora d'infraestructures, estalvi energètic, millora mediambiental amb la instal·lació de mòduls fotovoltaics amb bateria de liti, per abastir el municipi de fontanilles. (Actuació inclosa en el pla únic d'obres i serveis de Catalunya puosc anualitat 2021- línia d'inversions i línia de petits municipis. Millora d'infraestructures d'ús general i de serveis públics ¿ xarxa pública energia fotovoltaica a fontanilles PRE082/19/02485)
Acta obertura sobre B
Data de publicació: 07/02/2022 13:00 h
Descripció: ACTA D'OBERTURA DEL SOBRE B DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES.
Acta valoració sobre B
Data de publicació: 08/02/2022 11:30 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES, DE VALORACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ DEL SOBRE B.
Acta valoració i puntuació de les ofertes
Data de publicació: 18/02/2022 13:30 h
Descripció: ACTA DE LA MESA DE LA LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ MITJANÇANT EL PROCEDIMENT OBERT DE LES OBRES DE MILLORA D'INFRAESTRUCTURES, ESTALVI ENERGÈTIC, MILLORA MEDIAMBIENTAL AMB LA INSTAL·LACIÓ DE MÒDULS FOTOVOLTAICS AMB BATERIA DE LITI, PER ABASTIR EL MUNICIPI DE FONTANILLES, DE VALORACIÓ I PUNTUACIÓ DE LES OFERTES
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya